KÄNSLORNA VÄLJER

Enter Text

Hur reagerar sinnena.

SYNEN:  CompostEra’s stol är utformad av en brilliant formgivare, som designat bullit-trains och andra hi-tech produkter. Den yttre formen är elegant och kan passa in i vilket badrum som helst.  ...
Men det magiska är den ljusabsorberande matt-svarta ytan på insatsen i kombination med anpassad badrumsbelysning, som eliminerar insyn i toan genom en  "optisk illusion".


LUKTFRI:  Toaletten ventilerar hela badrummet ner genom toa-stolen så  Ingen lukt kan komma ut i badrummet som därför förblir luktfritt och insektsfritt. Luktfritt när du kommer, när du använder den och aldrig lukt kvar efter användning. Notera, ingen annan badrumsventilation ska installeras!


SMAKSINNET:  Man skulle inte tro att smaksinnet har med toaletter att göra men dålig lukt påverkar smaksinnet negativt  ... kan kännas “äckligt”.


HÖRSELN: CompostEra toaletten är tyst ... suset från fläkten hör man som en påminnelse att den permanenta ventilationen fungerar.

[Ett WC har spolljud och brus i ledningar, som kan väcka personer som sover lätt. Framför allt kan vacuumtoaletter ha ett högt spolljud som vi vet från flygplan där spolningen kan låta som ett pistolskott.


KÄNSELN:  vår sittring är uppvärmd för att undvika obehaget av att sätta sig på en iskall yta ... användare som är tillvända till dem säger att det är det första de saknar vid strömavbrott.


INTUITION - “6:e sinnet" säger: det är osmakligt och fel att blanda dricksvatten med avföring ...


VANAN är kanske det största hindret för personer som inte kan tänka sig att gå ifrån det gurglande WCt ... så en varning, om ni provar den nya Compostera-toaletten kan en illusion krossas: den att WC är bäst !

Så det är mest känslorna som styr vårt val ...

Nästa: OM OSS